The Super Amiah - Dont Shed A Tear

Alltid kul med skor

Det är alltid kul med skor tycker jag, det spelar ingen roll om det ä barnskor eller vuxenskor. Det är så härligt att gå och kolla och klämma på skor. Att se vad man skulle kunna matcha dom med och så vidare. Just barnskor är ju så otroligt gulliga och man vill ju köpa dom bara därför. Ja det är ju super kul att kunna köpa skor till ens vänners barn och det är ju roliga presenter som även föräldrarna brukar uppskatta. 
Ja det är ju så härligt med skor för det kan verkligen förändra en look som man är ute efter. Man kan ha samma kläder men byter man skor så kan det bli en helt annan stil.

Kul att kunna förändra lite

Ja det är kul att kunna förändra och göra om saker med små medel. Nu kan ju skor i oför sig kosta ena el del men det behöver ändå inte göra det. Det beror ju på vilka skor man köper och om man passar på att köpa på rea eller inte. Men hur som helst så är det så härligt att kunna förändra en look och man kan känna sig så mycket snyggare om man har ett par nya snygga skor. Så känner i alla fall jag det och det är något som jag tycker är härligt.
Så om man är sugen på att göra en lite förändring i sin garderob så kan det ju vara en ide att göra om bland sina skor och att hitta nya favoriter som gör att man föräldrar sin stil lite grann. Och alla behöver vi ibland få göra om vår stil lite grann och se om det finns något annat som man kan tänkas göra och hitta på för att få en lite förändring som man lätt kan skaffa med kläder och skor.